FCSB se întoarce în Ghencea. Supercupa și meciurile din Liga Campionilor se joacă pe stadionul rivalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB și Corvinul Hunedoara, performerele acestui sezon, se vor întâlni pe 6 iunie în Supercupa României. Partida se va desfășura în Ghencea, după cum a declarat Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Stadionul Steaua va fi gazdă pentru rivala FCSB. Foto AS47
Stadionul Steaua va fi gazdă pentru rivala FCSB. Foto AS47

„Vom juca pe stadionul Steaua doar din cauza faptului că nu putem să jucăm pe Arena Națională! Cum se va elibera Arena Națională și va fi redată fotbalului, chestie pe care nu o să o înțeleg niciodată... Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA, Steaua și-așa mai departe! Vom juca în Ghencea pentru că este singurul stadion care ne poate găzdui”, a spus Mihai Stoica.

Acesta a susținut că inclusiv meciurile din preliminariile Champions League vor fi găzduite tot de arena din bulevardul Ghencea. „N-o să jucăm meciuri din Champions League pe Arc (n.r. - Arena Arcul de Triumf) cu șase mii de oameni în tribună, nu-i normal”, a mai declarat oficialul celor de la FCSB.

47.750 de euro pentru un meci în Ghencea

 E sigur că vă primesc?”, a întrebat moderatorul, Ovidiu Ioanițoaia. „Da, sigur vom juca în Ghencea! Deocamdată nu facem contract pentru că nu știm datele. Dar vom juca Supercupa în Ghencea! Asta se știe. Vom juca pe 6 iulie cu Corvinul Hunedoara, în Ghencea! Apoi pe 18 iunie vom afla tururile preliminarii și vom face contractele pentru fiecare meci în parte”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Pentru un meci disputat pe arena rivalei CSA Steaua, FCSB va achita 47.750 euro fără TVA celor de la Ministerul Apărării Naționale. În plus, trebuie să acorde garanții în valoare de aproximativ un milion de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite